Analysér!

Analysér!

Sprog: Dansk
Udgivet: 23-10-2015
ISBN-13: 9788792542885

Hvad er sammenhængen mellem en vittighed om en sovjetisk fangelejr og et eventyr af H.C. Andersen? Hvorfor er vi så fascinerede af andre kulturers syn på vores egen kultur? Og hvad kan vi lære af Joseph Beuys’ kunstværk Hvordan man forklarer billederne til den døde hare?

I spændingsfeltet mellem filosofi, psykoanalyse, kulturstudier og sociologi giver Analysér! et overblik over, hvorfor kulturen skal analyseres, og hvordan man kan gribe det an. Med baggrund i Freuds indsigt i, at der ikke findes nogen ”normal” kultur, er påstanden, at alt kan være genstand for analyse.

Bogen giver samtidig idéer til og anvisninger på, hvad det vil sige at udvælge sine analytiske eksempler, og hvordan man behandler dem med en præcision, der giver dem udsigelseskraft. En god analyse kan fremvise ting, vi ikke vidste om os selv – og måske endda hjælpe os med at blive til andet og mere, end vi vidste, vi kunne være.

05.03.2011 · Treat the fam to 1 free month of YouTube Red. Ad-free music for up to 6 household accounts. Proaktiv styring af aftaler og forpligtelser. Brug løsningen til at holde øje med kontraktens udløb - Så kan du handle når som helst - men altid i tide. HÅNDTERING AF AFFALD ER BLEVET MOBIL OPRET, BESTIL, ANALYSÉR OG RAPPORTÉR Håndtér alt der har med affald og genbrug at … Programvare fra Finale Systemer as overtar der økonomisystemene stopper, og hjelper deg videre i finalen med årsregnskaper, noteopplysninger, ligningsoppgaver. Juss, metode, datasikkerhet - alt som skal til for etterlevelse etter dagens personvernregler, og EUs personvernforordning som gjelder fra mai 2018 06.05.2016 · Vælg et nyt eller et andet dataområde, der skal bruges som kildedataene for din pivottabel, eller for at oprette forbindelse til en anden ekstern datakilde. Vi giver et data overblik med business apps til budget, forecast, rapportering, aftalestyring og Business Intelligence - med base i København Stor eller lille, defgo har løsningen.

defgo indeholder en løsning for dig, uanset om du sidder i en mindre virksomhed, i en afdeling i en større virksomhed eller. Analysér vigtige data på tværs af produktion, lager, indkøb, salg og finans – alt sammen via en Business Intelligence-løsning der er skræddersyet til. Front Systems tilknytter deg markedsledende applikasjoner, gir deg kontroll på hele verdikjeden, fra innkjøp til salg, og reduserer manuelt arbeid.