Biler, tog, skibe og fly

Biler, tog, skibe og fly

Sprog: Dansk
Sideantal: 256
Udgivet: 14-09-2016
ISBN10: 8717045878
ISBN-13: 9788717045873
Forlag: Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck

Et omfattende billedleksikon for børn (og alle andre, der fascineres af imponerende maskiner) fyldt med billeder og fakta om alle former for transport, fra klassiske biler og motorcykler til sejlbåde og rumskibe.

Biler, tog, skibe og fly viser spændende køretøjer, der flyder, flyver eller drøner hen over land, bl.a. de hurtigste, største, længste og dyreste transportformer nogensinde. Udforsk over 1.000 forskellige køretøjer, og opdag sjove fakta og tal. Denne bog fortæller hele historien, fra det første hjul til de nyeste hybrider.

Biler, tog, skibe og fly er den perfekte gave til alle transportentusiaster, der fascineres af imponerende maskiner.


Læs om Biler, tog, skibe og fly - fart og transport til alle tider. Udgivet af Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck. Bogens ISBN er 9788717045873, køb den her Inden for de næste 20-40 år vil udviklingen inden for batterier og datakraft fjerne forbrændingsmotoren og erstatte chaufføren med en computer. Prøv lige at tænke 40 år tilbage i tiden, og tag så et hurtigt kig på tog, biler, skibe og fly: Vi er tilbage i 1970’erne, hvor tog kørte på skinner og blev. Denne bog fortæller hele historien, fra det første hjul til de nyeste hybrider.Biler, tog, skibe og fly er den perfekte gave til alle transportentusiaster,. Hos Happyhoola forhandler vi BYG SELV biler, fly m.v. til skarpe priser! Køb byg selv biler og skibe m.v. som selv kan males eller tegnes på. Hurtig levering! Puslespil med farverige biler, skib, tog og fly i et enkelt design som børn vil elske at lægge i de rigtige udskæringer i brættet. Brikkerne har knopper så de. Bøger under emnet Søfart, biler, fly og tog fra Knappes Antikvariat KnappesAntikvariat.dk. ( Om skibe-heste-tog-biler-politi-rigs og … Saml-selv sæt i biler, skibe, fly og tog i træ - alle med mange flotte detaljer.

Pk. med 8 ass Se en oversigt over alle træartikler her Her finder du artikler om biler, tog, skibe, fly og mange andre transportmidler. Alt fra teknik og instrumenter til bilmærker, flyselskaber og rederier kan du læse. Biler, Tog, Skibe Og Fly bog: – Fart og transport til alle tiderEt omfattende billedleksikon for børn (og alle andre, der fascineres af imponerende ma.