Broderskabet

Broderskabet

Sprog: Dansk
Sideantal: 639
Udgivet: 21-09-2016
ISBN10: 8771187456
ISBN-13: 9788771187458
Forlag: Alhambra

En spændingsroman til alle, der holder af Dan Brown og middelalderens mysterier.

Hackeren Mikkel Halvorsen modtager et mystisk telefonopkald med et spor, der leder ham til et tophemmeligt bjergkompleks i Liechtenstein. Det hvirvler ham ind i et univers af hemmeligheder, penge og magt – med tråde helt tilbage til middelalderens tempelriddere og Paris i året 1307, hvor Frankrig er dybt forgældet.

For at genoprette landets økonomi fordømmer kong Phillippe den rige tempelridderorden og konfiskerer dens besiddelser. Og med henrettelsen af den sidste stormester sættes der punktum for tempelriddernes epoke. Ordensbrødrene forsvinder sporløst sammen med deres store formuer, komplekse banksystem og den hemmelige viden, de hjembragte fra Det Hellige Land. Eller gør de?

Sammen med sin ven Viktor Thomsen indleder Mikkel en researchopgave for Fraternité Croix Blanche – et schweizisk broderskab af anonyme milliardærer – og Mikkel og Viktor må efterhånden indse, at den gamle tempelridderorden måske alligevel ikke er helt uddød ...

BRODERSKABET er en nervepirrende spændingsroman om tempelridderne og den hemmelige viden, de bragte hjem fra Det Hellige Land – og som har påvirket vores verdensforståelse helt frem til i dag. Bogen er bind to i Ole Cliffords kættertrilogi og dermed efterfølgeren til Katharerne. Tredje og sidste bind bliver Galileo. Hvert bind i serien kan også læses uafhængigt af de to andre.

Ole Clifford er født og opvokset i København, men har tilbragt mange år i USA som forretningsmand. I 1995 flyttede han tilbage til Danmark, og han har siden 2002 været forfatter på fuld tid. Han har skrevet 11 romaner, hovedparten inden for spændingsgenren.

Det Danske Frimurerlaug af Gamle Frie og Antagne Murere Har du en stresset hverdag, og mangler du et pusterum? Måske er broderskabet noget for dig. Jan Guillou har med sin serie om tempelridderen Arn skabt et værk, der har ramt en kæmpelæser-skare. Hans beskrivelser af tiden og personerne, og ikke mindst den. Var du vild med Da Vinci mysteriet? - så kast et blik på denne liste, måske finder du noget, der fanger dig lige så meget.

Professionel formidling af musik og underholdning til alle former for arrangementer Odd Fellow Ordens broderloge nr. 32 Esbern Snare i Aarhus. Så er Olferts Venner igen klar med Irsk / Skotsk aften med mad og god musik !! The Islanders (øboerne) består af Chic McLean fra øen Bute, Skotland og Paul Kelly. Brain Game præsenterer det mest imponerende koncept, vi har oplevet indenfor alternativ underholdning, og såkaldte escape rooms. 1984 (originaltitel Nineteen Eighty-Four) er en dystopisk roman skrevet af den engelske forfatter George Orwell og udgivet i 1949.

Romanen foregår i 1984 og. Afgørende for den politiske udvikling er Napoleons opdukken på den europæiske scene. I begyndelsen blev der knyttet store forhåbninger til den unge sejrrige.