De der søger

De der søger

Sprog: Dansk
Sideantal: 330
Udgivet: 08-09-2016
ISBN10: 8793323212
ISBN-13: 9788793323216

ForsidenBind 2 i Kings krimi-trilogi der begyndte med Mercedesmanden. “Superb… Kings rastløse forestillingsevne er en kraft, som ikke kan holdes nede.”—The New York Times Vi mødte den pensionerede politimand Bill Hodges i Mercedesmanden. Nu er Hodges tilbage i en mesterlig krimi om en læser, hvis besættelse af en tilbagetrukket og sky forfatter går alt for langt.Den unge, uligevægtige Morris Bellamy er rasende og fortvivlet. Ikke alene er hans yndlingsforfatter, John Rothstein, holdt op med at skrive, han lod også den oprørske hovedperson i sine bøger, Jimmy Gould, resignere og få familie, hus i forstæderne, og værst: job i reklamebranchen! Morris myrder sit idol og tømmer hans pengeskab for kontanter, men den virkelige gevinst ved røveriet er en stor samling notesbøger, der indeholder Rothsteins upublicerede tekster – blandt andet endnu en Jimmy Gould-roman. Morris får gemt skatten af vejen, før han bliver smidt i fængsel for en anden grim forbrydelse. Da han bliver løsladt 35 år senere, opdager han, at den nedgravede skat er forsvundet, fjernet af teenageren Pete Saubers, der også er Rothstein-fan. Morris vil have hævn, men den pensionerede politimand, Bill Hodges kommer på tværs af hans planer. En bog om historiefortællingens magt fra en mester i historiefortælling.-------”Vidunderlig, skræmmende, bevægende.” – The Washington PostSTEPHEN KING er født i 1947 i Portland, Maine. I dag er han bosat i Bangor, Maine, med sin kone, forfatteren Tabitha King. Deres tre børn er flyttet hjemmefra. King er ikke alene en af verdens mest populære forfattere, han er også ekstrem produktiv og har godt 60 værker bag sig. Hans opskrift på succes er simpel: Læs fire timer om dagen. Skriv fire timer om dagen. Hvis du ikke kan finde tid til det, kan du ikke forvente at blive en god forfatter.Fil størrelse: 956 KB

Læs om De der søger - roman. Udgivet af Hr. Ferdinand. Bogen fås også som E-bog eller Lydbog. Bogens ISBN er 9788793323209, køb den her Køb 'De der søger' bog nu. De der søger af Stephen King er andet bind i trilogien, der startede med Mercedesmanden. Den pensionerede betjent. Bind 2 i Kings krimi-trilogi der begyndte med Mercedesmanden. “Superb… Kings rastløse forestillingsevne er en kraft, som ikke kan holdes nede.”— De Der Søger bog: Bind 2 i Kings krimi-trilogi der begyndte med Mercedesmanden. “Superb… Kings rastløse forestillingsevne er en kraft, som ikke kan.

Læs om De der søger. E-bogen fås også som eller Lydbog. E-bogens ISBN er 9788793323216, køb den her Krimi. Morris Bellamy elsker at læse om den fiktive Jimmy Gould. Men historien tager en drejning Morris ikke kan lide. Derfor dræber han forfatteren, stjæler hans. De der søger er 2. bind i krimi-serien om den pensionerede politimand, Bill Hodges. Denne gang er kærligheden til litteraturen drivkraft for mord. Undervis og bær vidnesbyrd. For det andet hjælper vi dem, der har spørgsmål, når vi underviser og bærer vidnesbyrd om sandheden. Ældste Dallin H. Oaks har. ”De der søger” er 2. lydbog Stephen Kings krimi-trilogi der begyndte med Mercedesmanden.

Vi mødte den pensionerede politimand Bill Hodges i Mercedesmanden.

De der søger sexpartner, er altså en god håndfuld af Danmarks befolkning, da man ikke kan sætte dem i bås. Alle har deres motiv for at sæge, hvad de søger.