de Spedalske

de Spedalske

Sprog: Dansk
Sideantal: 408
Udgivet: 10-02-2010
ISBN10: 1144175984
ISBN-13: 9781144175984
Forlag: Nabu Press


OAI identifier: oai:quod.lib.umich.edu:MIU01-006622489 Provided by: University of Michigan Library Repository. Suggested articles de spedalske Download de spedalske or read online here in PDF or EPUB.

Please click button to get de spedalske book now. All books are in clear copy here, and all.

Spinalonga på Kreta Spinalonga eller Kalidon på Kreta: 'De spedalskes Ø' Øen Spinalonga på Kreta er mest kendt for at være ”de spedalske ø”, hvilket dog. Book digitized by Google from the library of the University of California and uploaded to the Internet Archive by user tpb.

Forekomsten af spedalskhed er faldet kraftigt de seneste årtier. Tilstanden forekommer ikke i Nord- og Vesteuropa, men er fortsat udbredt i Sydamerika. I dag kan man stadig se, hvordan de spedalske har været indkvarteret, og man kan gå en tur i butiksgaden og kigge indenfor i forretningerne,. Under sin vandring mod Jerusalem fulgte han grænsen mellem Samaria og Galilæa. Da han var på vej ind i en landsby, mødte han ti spedalske; de blev Det var i Nepal, Geoff Warne og hans hustru Karen først kom i direkte berøring med de spedalske. – Det blev begyndelsen på et eventyr, som vi aldrig er kommet ud. 15/07/2014 · 3K opfører et skuespil over bibelens beretning om den gang Jesus helbredte en gruppe spedalske. Kun én vendte tilbage for at sige tak