Efter alle kunstens regler

Efter alle kunstens regler

Sprog: Dansk
Sideantal: 56
Udgivet: 09-12-2014
ISBN10: 8799405547
ISBN-13: 9788799405541
Forlag: P.S. Hansens Forlag

Tom Jørgensens har skrevet en aktuel og let læst debatbog om billedkunstens verden. Om kunstens Parnas, om kunst og penge, snobberi og formidling, god kunst - dårlig kunst. Man bliver lidt klogere på den verden, der omgiver kunsten og må tage stilling for eller imod forfatterens synspunkter.

Bogen er illustreret med friske billeder af Sanne Glissov, Kate Skjerning, Oliver Streich og David Svensson.

Tom Jørgensen har et indgående kendskab til den danske kunstscene. Han er kunstanmelder på Jyllandsposten, redaktør på Kunstavisen og på 101 kunstnere - bøgerne. Fra 1998 til 2002 var han tillige kunstanmelder på Ekstra Bladet.

Bogen er velegnet som værtindegave, mandelgave og fødselstagsgave, men mest til dig selv, så du bliver klogere på den verden, der omgiver dansk billedkunst.


Beskrivelse og synonymer for ordet efter alle kunstens regler Om kunstens regler og gossips aner. Når nogen siger ‘efter alle kunstens regler’, skal man ikke tro, at det har meget med kunst at gøre – i hvert fald ikke. Det er den kunstneriske proces, der er i fokus på årets afgangsudstilling, og frem for alt stoler afgangseleverne på, at værket kan bære i sig selv, uden at. 18-2-2008 · (KudoZ) Danish to English translation of efter alle kunstens regler: by the book/ leaving nothing to be desired/ covering all contingencies/ to perfection. Læs om Efter alle kunstens regler. Bogen fås også som eller Brugt bog. Bogens ISBN er 9788799405541, køb den her Opskrifter på denne blog er glutenfrie, veganske og uden brug af roe eller rørsukker. Vi bruger selvfølgelig kun økologiske produkter. Med over 30 års erfaring i. Chefkokken i Økøkkenet siger: Fire ingredienser: det tørre, det friskhakkede, det iblødsatte, og så marinaden! Tag to skåle frem, en meget stor, og en mellemstor. Målet med Simone Hoppe Dressage er at kunne tage heste i ridning, hvor ejere og avlere kan være helt sikre på at deres heste bliver passet efter alle kunstens regler. Forfatter: Tom Jørgensen, Titel: Efter alle kunstens regler, Pris: 117,00 kr., Kategori: Bøger, Format: Hardback Smedearbejde efter alle kunstens regler. Professionelt resultat hver gang.