En hugorm i solen

En hugorm i solen

Sprog: Dansk
Udgivet: 09-05-2016
ISBN10: 8702202476
ISBN-13: 9788702202472

Roman om en lille dreng og hans ferieoplevelser i de to somre 1939 og 1949, da familien har lejet et bjælkehus med Sct. Hansurt på taget et sted i Asserbo plantage. Der foregår tilsyneladende ikke så meget, og dog forandres verden for Danmark og for den lille Morten...

Om romanen skriver Torben Brostrøm: Slangelumsk, uskyldigt glidende indtil den hugger til.

Fil størrelse: 813 KB

Hugormen (latin: Vipera berus) er en kraftig slange med gråbrun bundfarve, mørkt hoved, mørke øjenstriber og siksakformet rygmønster.

Hannernes.

Først på sommeren kan man mange steder i små vandhuller og søer se store geleklumper af frøæg med små haletudser i - eller en vrimmel af små sorte. Snegle: Skovmusens vintergange går ned i en meters dybde. Her har den et redekammer med græs og flere kamre med forråd som bog, agern, korn. Grævlingen har en stor tyk krop med strid grå pels og fire sorte solide ben. Fødderne er stærke og brede, med lange klør på. De er udviklet til at. Klaus Rifbjerg (født 15. december 1931, død 4. april 2015) var en dansk forfatter. Han voksede op på 1930'ernes Amager (boede ved sin død i Spanien og. Så er det tiden til at snørre vandreskoene til en vandring i vor del af Vesthimmerland. Her er altid højt til den blå himmel og plads til flyvske tanker. Svar: Hej Mia, Det är inget som utesluter det andra så att säga, dvs bara för att du har en population av snok på tomten säger inte det något om att. Familiefilmen 'Paddington 2' er en efterfølger til Paddington, og handler om den talende bjørn af samme navn. Bjørnen bor lykkeligt sammen med familien.

Badejord : en. jordart, der anvendes som renselsesmiddel under badning. Deilige Opvarterinder der maae stande sødt beredt, | For med Badejord og Duge mig.