Øens tid

Øens tid

Sprog: Dansk
Udgivet: 07-04-2014
ISBN-13: 9788740460827

En lille gruppe venner har mødt hinanden og bosat sig på en sydlandsk ø, fordi de er ”ude af takt” med verdens liv og larm. På øen, hvor solen bestemmer over deres bevægelser, vil de leve langsomt omgivet af den livsalige, men ikke iøjespringende natur. Men nogle af dem har hemmeligheder…

Øens Murerfirma A/S blev etableret af Jan Elving i 1991, hvor Thomas Damm blev medindehaver i 1997 i takt med firmaets udvikling. Udviklingen gik stærkt, og fem år. ØENS er professionel rådgivning i øjenhøjde og dit naturlige førstevalg, når du har brug for en advokat eller skal have administreret og drevet din ejendom. Orø er kærlighed og tid til hinanden. Orø er den friske luft, vandet og stilheden. Men samtidig er Orø også kendetegnet ved det særdeles aktive fællesskab. Den romerske tid (70 f. Kr.-395). I år 71 før Kristus indledte romerne under ledelse af Quintus Metellus et felttog mod Kreta. Det tog dog 3 år, inden de havde. Copenhagen Winter Games Med et landskab der er præget mere af flade gule kornmarker end store hvide bjergkæder, var skisport i Danmark i lang tid en by i Rusland. Mandø er en 7,63 km² stor dansk tidevandsø i Vadehavet mellem Rømø og Fanø. Den har per november 2012 37 indbyggere. 'Låningsvejen' forbinder Mandø med Vester. Bette Jenses Hyw.

På et af de smukkeste steder på Fur, omtrent midt på øen, ligger der en lille samling gravhøje. Stiger du op på toppen af den høj, der ligger. Mads og Karens ældste datter, Elisabeth - også kaldet Lise -havde indsamlet en del arkivalier vedrørende slægten, men på grund af hendes alt for tidlige død som. I MINDST 30 ÅR har Gudhjem By- og Mindeforening forsøgt at bekæmpe den ulovlige brug af helårshuse som fritidshuse.

Desværre kun med det resultat, at udbredelsen. Velkommen til Agersø, en Ø lige midt i verdens vrimmel Agersø en ø, væk fra de store turiststrømme - så fjern og dog så nær - tag imod det øen byder.