Flad mave for altid

Flad mave for altid

Sprog: Dansk
Sideantal: 304
Udgivet: 19-02-2015
ISBN10: 8740015696
ISBN-13: 9788740015690

Vil du have en flad mave og mindre taljemål? Så handler det om at finde ud af, hvorfor din mave buler! Er det fordi, du spiser for meget sukker, og fordi du er stresset? Er det utrænede muskler, drikker du for lidt vand eller er det dårlig fordøjelse? I bogen tester du, hvad det er, der får din mave til at bule, og du får en stensikker vej til en fladere mave og mindre taljemål. Du lærer bl.a., hvordan visse fedttyper har en effektiv virkning på at få gjort din mave flad, hvilke træningsøvelser der med garanti gør dit taljemål mindre, og hvilken mad der gør dig slank om livet. I bogen får du også lækre opskrifter, effektive tips og før og efter billeder af kvinder, der har afprøvet Birgitte Nymanns råd og ved, at de virker. Birgitte Nymann siger: Jeg har set folk mindske deres taljemål med 10 centimeter med de rigtige maveøvelser på 4 uger – uden at ændre deres kost. Jeg har set folk smide 10-20-30 centimeter omkring maven på 8 uger uden at træne maven – og jeg har set folk tabe 20 kilo på 5 uger, fordi de fandt nøglen til overspisning og væskeophobninger. Jeg har set folk få energi, overskud, bedre fordøjelse, smuk hud, et bedre parforhold, større succes på deres arbejde og i fritiden ved at få identificeret, hvorfor maven er for stor. Den nemmeste måde at få maven til at blive flad, som den skal være for at være sund, er ved at finde ud af, hvorfor den er for stor. Jeg garanterer, at du kan finde svarene på, hvad du skal gøre for at få en flad mave, ved at læse min bog. Birgitte Nymann er en af Danmarks mest populære forfattere inden for træning, kost, sundhed og motivation og har udgivet 19 bøger, 23 dvd’er med hjemmetræningsprogrammer og lavet 32 specialproduktioner for Bonniers publications. Derudover er hun programudvikler for Wexer.com, skribent for bl.a. Femina, kursus og foredragsholder i ind- og udland og uddannet i idræt fra Københavns Universitet og i holistisk sundhed gennem CHEK institute, Californien og ejer og ansvarlig for træningen i Effektiv Fitness.Fil størrelse: 19658 KB

På denne side findes information omkring den rigtige vej til at få en flad mave, for altid. Her er en unik mulig for at skifte levevej til en sundere livsstil, og. have en flad mave for altid, skal du gøre det i et tempo, der passer til dig. 6 7. Hvordan ser du, om din mave er for stor til at være sund? Vil du have en flad mave og mindre taljemål? Så handler det om at finde ud af, hvorfor din mave buler! Er det fordi, du spiser for meget sukker, og fordi du er. Denne artikel vil lære dig, hvordan du hurtigt og effektivt kan opnå flad mave for altid og blive i stand til at komme ned i dine yndlingsjeans igen. Gyldendals bogklubber 2011 289Sider. Blødt bind Pænt eksemplar.

Vil du have en flad mave og et mindre taljemål, så har du fati den rigitge bog. I bogen lærer du. Flad mave for altid - så enkelt er det. 168 likes.

Vil du have en flad mave og mindre taljemål? Så handler det meget enkelt om at finde ud af, hvorfor. Her er forord og indledning til min nye bog Flad mave for altid, som udkommer d. 6. januar 2011. Jeg har skrevet på bogen i 10 år, så nu var det vist på tide at. Mange stræber efter en flot flad mave. Men en flad mave er ikke nødvendigvis udtryk for, hvor mange mavebøjninger, du laver. Sådan får du en flad mave. Står en flot og flad mave højt på ønskesedlen? Hvis du følger disse enkle og effektive tips til din kost og træning, kan du bekæmpe mavefedtet én gang for. En flad mave står højt på ønskesedlen for mange. Vi har samlet en række øvelser, tips og tricks til, hvordan du får en flad mave og en stærkere krop.