Havenisserne flytter ind

Havenisserne flytter ind

Sprog: Dansk
Sideantal: 176
Udgivet: 02-11-2015
ISBN10: 8763841592
ISBN-13: 9788763841597
Forlag: Høst & Søn

En nisseflok bliver nødt til at flygte fra deres hjem, da det vælter i en forfærdelig storm. Men hvad nu? Hvor tager man så hen?

Haveniserne flytter ind er skrevet af Josefine Ottesen i samarbejde med Dansk Flygtningehjælp og er en yderst relevant og aktuel børnebog i dagens Danmark.

Knort, Kærne og Persille bor sammen med deres bedstemor, og nu er deres hjem væk og forråd væk. Mon de kan finde ly i Det Røde Hus? Hvad vil kattene sige til dét?

Haveniserne flytter ind er en virkelig skøn og anmelderrost kalenderbog, der er oplagt at finde frem med børnene i december.


November står i stjernernes tegn på Avedøre Bibliotek - test din viden om Star Wars, kom på en spændende skattejagt eller vær med til kick-start af projekt. Hvis du vil se, hvad du har lånt, reservere bøger eller redigere din brugerprofil, skal du være logget ind. Jeg har set på nettet, at der findes en Litteraturguide til billedbogen “Historien om Ib Madsen”. Man skulle kunne downloade den her fra jeres hjemmeside. Omtaler af alle de bedste bøger i kategorien 'Børnebøger for børnehavebørn' Josefine, Ottesen, forfatter, fantasy, eventyr, adventure, kendt børnebogsforfatter, prisbelønnede børnebøger. prisbelønnede ungdomsbøger, internationale. Nina Munch-Perrin: Hvad man ikke dør af. Selvom hun var formand for et af landets største og mest toneangivende partier i 10 år og Danmarks statsminister i næsten. Leder du efter nye julenisser til et nisselandskab eller som nyt julepynt, så kan du finde mange forskellige nisser her