Hotellet

Hotellet

Sprog: Dansk
Sideantal: 245
Udgivet: 11-07-2016
ISBN10: 8771900586
ISBN-13: 9788771900583
Forlag: Mellemgård

Ved den jyske vestkyst ligger Hotel Sundby Strand. Hotelejeren Christian er blevet kontaktet af Kanal 14, som vil leje sig ind i en af hans bygninger for at optage et reality-show. Produceren Mogens har fået udleveret beskrivelser af hotellets unge, mandlige medarbejdere, da han ønsker at hyre nogle af dem til at deltage i realityshowet. Forud for optagelserne afholder han et møde med de udvalgte medarbejdere, som under et vist pres indvilger i at deltage og sørge for, at der kommer gang i festen. I troen på, at han har fyrene i sin hule hånd og kan styre programmet i den retning, som han ønsker, tager han hjem for at ordne de sidste forberedelser. Men fyrene vil det imidlertid anderledes og aftaler deres egne spilleregler.

Uddrag af bogen “Hvorfor sidder vi her, når vi ikke skal servicere deltagerne?” spurgte Jonathan.“Først og fremmest vil jeg gerne fortælle, hvad programmet går ud på i korte træk. Vi indkvarterer otte piger og otte fyre på Sølyst, som skal danne par og dyste mod hinanden. Til sidst står et par tilbage, som vinder hovedpræmien.” “Hvor nyskabende,” mumlede Lars. Fyrene grinede højlydt – undtagen Jonathan. Han var begyndt at lægge to og to sammen og havde en grim fornemmelse.Mogens fortsatte ufortrødent: “Pigerne bliver udvalgt ud fra præsentationsvideoer. Fyrene sidder foran mig.” Han slog armene ud mod dem. Latteren stoppede øjeblikkeligt. Jonathan, Lars og Alexander nidstirrede ham, som forventede de, at han om lidt ville afsløre, at det bare var hans spøg.

Om forfatteren Dorte Bakbo (f. 1977) er bachelor i erhvervssprog og bosiddende i Nørresundby. Hun debuterede som romanforfatter i 2015 med Parallelsamfundet. Ideen til Hotellet opstod, da et af hendes familiemedlemmer spurgte, om man kunne forestille sig, at deltagere i et realityshow blev betalt for at spille en bestemt rolle.

Du betaler bare til hotellet. Book over 1.150.

000 hoteller. Les ærlige gjesteomtaler · Vi snakker ditt språk Find hotellet Now. Multiple Search Engines at Once! hotellet på Ask.com. Slå opp raske svar nå! Norges Laveste Priser? Stort Utvalg og Tilbud Velkommen til Bårdshaug Herregård! Historisk hotell i Orkanger utenfor Trondheim. Overnatting, selskap, møtelokaler, restaurant i herskapelige omgivelser.

Finn billige hoteller og tilbud når du bestiller via Hotels.com. Sammenligne hotelltilbud og rabatter og les uavhengige anmeldelser av hoteller. Sola Strand Hotel ligger idyllisk til ved sanddynene på Solastranden, like utenfor Stavanger. Vi tilbyr 135 hotellrom, moderne konferansesenter, et anerkjent. DITT EKSKLUSIVE GJEMMESTED. Tjuvholmen var en gang et fristed for smuglere, pirater og forbrytere. I dag er det et moderne gjemmested, på en liten øy midt i sentrum. Hotellet er en dansk tv-serie, sendt på TV 2 fra 2000-2002. Seriens omdrejningspunkt er det familieejede Hotel Faber i en dansk provinsby.

I serien følger vi. Du betaler bare til hotellet. Book over 1.150.000 hoteller. Les ærlige gjesteomtaler · Vi snakker ditt språk Find hotellet Now. Multiple Search Engines at Once! Finn lavest pris. Book raskt og enkelt på nett!