Ingen som Tilde (Zoom on)

Ingen som Tilde (Zoom on)

Sprog: Dansk
Sideantal: 90
Udgivet: 08-01-2016
ISBN10: 8763838869
ISBN-13: 9788763838863
Forlag: Høst & Søn

En weekend i sommerhus med alkohol og uden voksne – det har Adda, Tilde og Christine aftalt, men intet går helt efter planen, og svigt kan få fatale følger.

Tilde er klassens nye populære pige, som både Adda og Christine gerne vil være veninder med. En weekend i Tildes onkels sommerhus udvikler sig, efter at de tre piger møder nogle tyske drenge på stranden.

Hvad sker der for Christine? Kan Tilde bare skride fra det hele? Og hvad skal Adda stille op?

En kort og intensiv historie om tre pigers konflikter, svigt og erkendelse under og efter en weekend, som ender i panik.

Pressen skriver:

»Anja Hitz har skrevet en rigtig flot og ærlig roman om hvordan rollerne hurtigt kan ændre sig i en klassesituation og det kan have konsekvenser for et ungt menneskes selvværd og tanker om livet […] Ingen som Tilde er en fin og hurtiglæst roman, som jeg kan kun anbefale.«

(7/10 stjerner) – bookeater.dk

»I denne korte og letlæste roman tager Anja Hitz en række aktuelle temaer op, fx dannelse af identitet, alkohol og konflikter med veninder […] Anja Hitz skriver godt, og rammer en sprogtone, der henvender sig til de unge mennesker.«

– Lonni Carlsen, Bogbotten

»Bogen er i serien Zoom On og henvender sig til de 13-16 årige, der gerne vil have en spændende og letlæst bog om unges indbyrdes forhold med venner, konflikter og mobning.«

– Karin Kinch, Dagbladet Ringkøbing-Skjern


Sony-kameraet tar for øvrig bilder med 8Mp som standard, selv om sensoren altså er god for langt mer. Andre egenskaper Både LG, Huawei og iPhone 7 Plus har et. Forestil dig en verden delt i oppe og nede, hvor jordfolkene skal sørge for menneskene i svævebyernes overlevelse.

Reservedelenes by er en tankevækkende dystopi. Hurtigtaster og funksjonstaster for Excel for amerikansk tastaturoppsett. Fellesordliste for dataord på – bokmål. Mange ord kan være både verb (-v), substantiv (-s) og adjektiv (-a). Derfor har de ofte dette angitt etter ordet. Antikvariatet er på 450 m² og har et stort udvalg på over 150.000 bøger. Mindst 75.000 af bøgerne er danske. Der også et stort udvalg i tysk, engelsk, norsk. absorberende absorbent accent aigu acute accent (fx é) accidenstryk commercial printing, jobbing printing A/D converter A/D omsætter (analog til digital) additiv. Top VIdeos. Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /srv/users/serverpilot/apps/jujaitaly/public/index.php on line 447 Usage Statistics for communitygaze.com Summary Period: May 2016 - Search String Generated 08-Oct-2017 02:08 PDT Kilauea; Mount Etna; Mount Yasur; Mount Nyiragongo and Nyamuragira; Piton de la Fournaise; Erta Ale Lyberty.com's weekly/monthly splash page. (Yes, a splash page is old fashioned, but it's been a tradition here since 1999.)