Jeg er landmand

Jeg er landmand

Sprog: Dansk
Sideantal: 28
Udgivet: 25-07-2012
ISBN10: 8770909261
ISBN-13: 9788770909266
Forlag: Turbine Forlaget

Jeg er landmand

Den sidste nye bog om professioner i serien “Jeg er ...” handler om landmandens arbejde og hverdag.

Fra tidlig morgen til sen aften har landmanden travlt. Han malker køerne, med en malkemaskine går det nemt. Køerne skal også fodres, og stalden skal gøres rent.

Landmanden kører gødningen ud på marken, så planterne vokser, og når de er store nok, skal de høstes.

Landmanden har mange maskiner og redskaber på sin gård til at hjælpe med det hårde arbejde, og han bruger også en computer til at holde styr på alle sine dyr.

Mælkjen fra køerne og planterne på marken bliver til mad, som vi kan købe i butikken.

En sød og informativ billedbog om landmandens arbejde. Bogen sætter også fokus på, hvor maden kommer fra, og bagerst i bogen er der en infoside, der fortæller om mælkens vej til butikken, og hvilke planter landmanden dyrker.

Serien om proffesioner er tegnet og fortalt af Liesbet Slegers, der også står bag bøgerne om Nanna og Noa.


08.02.2015 · Engang i mellem må man trække sig tilbage fra livstruende eventyr (som falde ned i et F*CKING hul!), og opgraderer sit hus og baghave! ↓ LINKS I.

Jeg er landmand Liesbet Slegers Pris Bøger: Jeg er landmand pdf - (KR 0.00); Jeg er landmand fb2 - (KR 0.00); Jeg er landmand epub - (KR 0.00); Jeg er landmand doc. De færreste landbrugsprojekter kan bære, at pengene på sigt er lånt i banken. Anders Harck har lovet sig selv to ting, som han aldrig mere vil gøre. bliver oversat, vent venligst. Resultater (Latin) 2: bliver oversat, vent venligst. Jeg er landmand Den sidste nye bog om professioner i serien “Jeg er.” handler om landmandens arbejde og hverdag. Fra tidlig morgen til sen aften har landmanden. 08.03.2013 · Han bor i byen, men er ikke i tvivl om hans fremtid ligger på landet som landmand.

'Jeg synes, at det er fedt at arbejde med dyr og maskiner. ”Det er fordi, jeg er landmand. Jeg er ikke direktør. Og så ser jeg ikke mig selv inden for dansk maskinhandel. Som udviklingen er i dag,. Den populære landmand fra ‘Landmand søger kærlighed’ er blevet hjemløs, men det er ikke nødvendigvis en dårlig ting.

Frede Refsgaard har nemlig fået solgt. Det er ikke til at sige, hvordan Hans Jørn Østerby er som landmand,. som er kendt i USA. Faktisk har jeg savnet dem meget inden for den seneste tid,. Nu taler Susanne ud om sin oplevelse af aftenens dramatiske hændelse i 'Landmand søger kærlighed'.