Kbh noir

Kbh noir

Sprog: Dansk
Sideantal: 309
Udgivet: 01-05-2014
ISBN10: 8771570241
ISBN-13: 9788771570243
Forlag: Forlaget Valeta

Danmark har mistet sin uskyld. Terrorangreb, borgerkrig og en mindre revolution har gjort, at grænsen mellem rigtigt og forkert er visket ud. Våben kan købes som en almen dagligvare og må anvendes til forsvar. Selvtægtsmænd og privatdetektiver er et lovligt og privat alternativ til politiet, og alt er til salg.

I denne gråzone trives Klaus Lerchenfeldt, tidligere kriminel, nu privatdetektiv. Han kan være din bedste ven og den værste fjende for den, du ønsker, så længe du betaler de rette penge. For Klaus er alt forretning, pengene dikterer hans loyalitet, og hans eneste motto i livet er, at alt er tilladt, så længe man er professionel. Intet er personligt, det er kun forretning.

Klaus engageres dog personligt, da hans fortrængte fortid dukker op til overfladen som følge af et angreb på sin person. Her starter en jagt efter, hvem der kender Klaus’ dybeste og mørkeste hemmelighed, gennem Københavns og menneskets mørkeste afkroge.
Fine glimmer bukser fra Neo Noir. Mac har et almindelig snit med elastikbånd foroven. Bukserne er lavet i et lækkert materiale, hvilket gør at de er behagel Rødvin. Det viste udvalg kan bestilles via smagførst.dk. Udvalget i butikkerne kan variere en smule. Det meste af udvalget i butikkerne kan smages - dog ikke varer. Besøg Skagen Fiskerestaurant på Illum Rooftop i centrum af København og nyd de ægte Skagen fiske- og skaldyrs retter, med god vin og udsigten over København På MESSAGE.

dk finder du trendy tøj og tilbehør fra smarte modebrands. Få fri fragt v. køb over 500,- eller gratis levering til din nærmeste MESSAGE-butik. CLINIQUE NOIR er en kosmetisk klinik v/ speciallæge- og sygeplejerske, der udfører foryngelsebehandlinger: botox, fillers, laser, voksbehandling, eyelash etc. LIVE : Belial + Fluidum LIVE // KB18. Kom og hør god musik. Kom og ha’ det fedt.

Kom og pres citronen. Fluidum Fluidums udforskende, flydende musik vil være en. A LA CARTE; Friteret grøn plantain med passionsfrugtmayo : 65,-Guacamole med hjemmelavede tortillachips: 75,-Baja taco - friteret torsk, kål, creme fraiche og. Netbutik & workshops for Yogier og Yoginier. Se de nyeste yoga events i Yoga Kalenderen.

Lækkert yogatøj. Hjemmetræning med DVD. Økologiske yogamåtter. BOBLER, MUSIK OG TAPAS. Ved Stranden 16, 1061 Kbh K Få din næste gourmet oplevelse på Feed! Besøg vores hyggelige restaurant på Nørrebro, hvor vi altid står klar til at byde dig velkommen!