Kollegial sparring i praksis

Kollegial sparring i praksis

Sprog: Dansk
Udgivet: 18-05-2015
ISBN10: 8702176378
ISBN-13: 9788702176377

De allerfleste medarbejdere har brug for at tale med deres kolleger om, hvad der er svært, og hvad der kan gøres bedre. Men kun få ved, hvordan de skal gribe samtalerne an. I denne praktiske værktøjskasse præsenterer Charlotte Dalsgaard de vigtigste teknikker i sparring. Lige til at slå op i, når du sparrer, eller når du forbereder dig.

 

Charlotte Dalsgaard er direktør og udviklings- og ledelseskonsulent i Harbohus. Hun har mere end 30 års erfaring fra konsulentbranchen og er forfatter til adskillige bøger om kollegial sparring, anerkendende ledelse og værdsættende samtale.

Fil størrelse: 3644 KB

Størst succes med kollegial sparring får du ved at. Du kender din sparringspartner og kan hurtigt komme til at reflektere over din praksis og komme videre. KOLLEGIAL SUPERVISION OG SPARRING I UNIVERSITETSUNDERVISNINGEN Adjunktpædagogikum Modul 1 22.

10.2014 Karen Wistoft,. universitetspædagogiske praksis Kollegial sparring - en metode til udvikling på arbejdspladsen. For at illustrere, hvordan kollegial sparring i praksis kan organiseres kommer her et eksempel. Læs om e-bogen Kollegial sparring i praksis eller køb den hos Liveboox.com. E-bogens ISBN er 9788702176377 Kollegial sparring – i praksis. Erfaringerne viser, at det er vigtigt med ekspertbistand for at komme godt i gang med værktøjet. Et forløb med Kollegial sparring. Indledende spørgsmål Hvorfor feedback i form af kollegial supervision og sparring i pædagogisk praksis og haveundervisning? Hvilke muligheder er der? Læs om Kollegial sparring i praksis.

E-bogens ISBN er 9788702176377, køb den her Kollegial sparring og bevægelsesøvelser er en metode,. Det tager op til 6 måneder at lære at bruge metoden og få den indført i praksis.

Herunder: Kollegial sparring og feedback handler bl.a.

om at gøre den socialfaglige praksis synlig og lære af hinanden gennem at få direkte kendskab til andres praksis.

Bedre klasseledelse via kollegial sparring og observation i praksis : med nye og erfarne lærere