Lola og naboens søn

Lola og naboens søn

Sprog: Dansk
Sideantal: 374
Udgivet: 08-06-2015
ISBN10: 8711451920
ISBN-13: 9788711451922
Forlag: Lindhardt og Ringhof

Lola Nolan er en aspirerende modedesigner, der bor i San Fransisco med sine to fædre og har en lækker kæreste, der er rockmusiker. Hendes liv er næsten helt perfekt. Lige indtil tvillingerne Callilope og Cricket Bell vender tilbage til nabolaget. Fortidens smerte og kvaler vælder frem, når Lola må stå ansigt til ansigt med Cricket - fyren, der knuste hendes hjerte to år tidligere.

Lola og naboens søn er en selvstændig fortsættelse af Anna og det franske kys og byder derfor på gensyn med karakterene Anna og Étienne.


Læs om Lola og naboens søn. Bogen fås også som E-bog, Lydbog eller Brugt bog. Bogens ISBN er 9788711562642, køb den her Og lad mig blot starte med at fastslå, at alle mine forventninger blev indfriet til fulde. Sproget er letlæseligt, det flyder og er i det hele taget bare en nydelse. Forlaget skriver: Lola har et næsten perfekt livt. Hun bor i San Francisco sammen med sine to fædre, hendes kæreste er rockmusiker, og hun er en spirende modedesigner. 9/9/2015 · Lola og naboens søn Forfatter: Stephanie Perkins Serie: Anna and the French Kiss Originalsprog: Engelsk, Lola and the Boy Next Door Genre: Realisme. Home Music Stephanie Perkins Anna og det franske kys, bind 2: Lola og naboens søn Microsoft Store will stop selling music on Dec. 31. Download your tracks and read.

9/29/2011 · Lola og naboens søn has 126,090 ratings and 13,385 reviews. Sophia. said: Oh, gosh.

I really cannot understand all the good reviews for this book (even i. You have to enable Javascript in your browser for this website to work properly Home Music Stephanie Perkins Anna og det franske kys, bind 2: Lola og naboens søn. En skøn kærlighedshistorie om modedesigneren Lola og naboens søn Cricket. LOLA OG NABOENS SØN er en selvstændig fortsættelse til ANNA OG DET FRANSKE KYS. 'Lola og Naboens Søn' handler om pigen Lola, der får vendt op og ned på sit liv, da hendes gamle naboer vender tilbage. Lola har et næsten perfekt liv. Amazon.com: Lola og naboens søn (Anna og det franske kys 2) (Audible Audio Edition): Stephanie Perkins, Sara Hamdrup, Lindhardt og Ringhof: Books