Mal for sjov

Mal for sjov

Sprog: Dansk
Sideantal: 159
Udgivet: 20-03-2010
ISBN10: 8778878411
ISBN-13: 9788778878410
Forlag: Frydenlund

At have det sjovt er det vigtigste, derefter kommer produktet. Mal for sjov giver masser af inspiration til forløb med billedkunst for store og små. Det handler om succes – og det opnås bedst ved samarbejde, fællesskab og glæde og morskab under hele processen.Det er en bog for børn i alle aldre, børn med specielle behov, et personalemøde i børnehaven, en familiedag i det fri eller lignende.Bogen gennemgår en lang række kreative forløb, og for at lokke kreativiteten frem og sikre succesen styrer bogens forfatter emne, farveholdning og materialer. Undervejs i den kreative proces oplever vi, at vi er meget bedre, end vi går og tror.

Britta Johanson er billedkunstner, uddannet på Skolen for Brugskunst og har gennemført i hundredvis af billedkunstprojekter i børneinstitutioner, skoler, biblioteker og kulturhuse. Britta Johanson maler selv og har bl.a. udstillet på Charlottenborgs Forårsudstilling.


Køb de sjoveste opgaver på nettet. Danmarks bedste krydsord, børneopgaver og sudoku. Gratis fragt, også til udlandet. Hos Nikostine forhandler vi legepladser, legetøj og børnemøbler til inde- og udebrug! Køb legetøj m.m. til både institutioner og private! Fri fragt over 500,- Museum Østjylland er en fusion mellem tidligere Kulturhistorisk Museum i Randers, Djurslands Museum i Grenaa og Museet for Syddjurs i Ebeltoft. Sjov, hæklet frø De små vil elske denne søde, hæklede frø - frøen er hæklet i 100% bomuld Hos Legebyen.dk forhandler vi legetøj og børnemøbler til piger og drenge! Køb legetøj og børnemøbler i høj kvalitet fra kendte mærker. Fri fragt over 599 kr. Tisvilde Hegn OK bruger OK SG's MTBO-løb den 13. januar som klubmesterskabløb i MTBO. Løbet foregår i Tokkekøb Hegn og Ravnsholt Skov. Der kåres en Velkommen til Ramasjang - en digital legeplads for de mindre børn. Her kan dit barn se tv, høre musik og spille spil. Hvem drømmer ikke om at holde en sjov tale, der underholder tilhørerne og får dem til at klappe og grine? Her får du nogle tips og tricks til, hvordan du kan. Learningbank er specialister i Learning Management, Onboarding, E-learning og Kompetenceudvikling. Få en demo af den roste & brugervenlige LMS platform. Største udvalg i net til sport og erhverv. Vi fremstiller sportsnet, målnet til fodbold, håndbold. Mål i alle størrelser. Sikkerhedsnet, afskærmningsnet.