Manden i den røde kappe og andre fortællinger

Manden i den røde kappe og andre fortællinger

Sprog: Dansk
Sideantal: 94
Udgivet: 11-11-2016
ISBN10: 8711526114
ISBN-13: 9788711526118

Overgaard får visit af en fægtemester fra Paris, manden i den røde kappe, en svensker går i land ved Wedellsborg, og Jens tager på en eventyrlig flugt…

Tag med dine børn på tur til de danske herregårde og slotte lige inden sengetid: Fra Halsted Kloster til Overgaard, Sorø Kloster og Søborg Slot der findes mange klostre, slotte og herregårde i Danmark, men i Manden i den røde kappe og andre fortællinger får stederne en birolle i en fortælling om, hvordan livet ind i mellem former sig som et lille eventyr om heltemod, om kloge hoveder og held …Bogen er skrevet i og med samtidens sprog og retskrivning.

Bag størstedelen af serien Fortæller fra ... stod lærer og teolog Peter Falk Rønne (1889-1953) og Ada Hensel, forfatterpseudonymet for søstrene Caja Gudrun Orsi (f.1908) og Ulrikka Eleonora Nørgaard (f.1904), som gav fortællingerne deres historiske vingesus. Danmarkshistorien, verdenshistorien, myter og sagn blev her fortalt som skæbnefortællinger på få sider og smukt illustreret af den berømte tegner Oscar Knudsen (1898-1971), der for alvor brændte igennem med de cirkusplakater, han tegnede i 1940‘erne og 50‘erne.Fil størrelse: 791 KB

Køb Manden i den røde kappe og andre fortællinger. Overgaard får visit af en fægtemester fra Paris, manden i den røde kappe, en svensker går i land ved. Overgaard får visit af en fægtemester fra Paris, manden i den røde kappe, en svensker går i land ved Wedellsborg, og Jens tager på en eventyrlig flugt. T Overgaard får visit af en fægtemester fra Paris, manden i den røde kappe, en svensker går i land ved Wedellsborg, og Jens tager på en eventyrlig flugt… Tag med Find de bedste bogpriser og alle anmeldelser af Manden i den røde kappe og andre fortællinger af Ada Hensel og P.

Falk Rønne Læs om Manden i den røde kappe og andre fortællinger. E-bogens ISBN er 9788711526118, køb den her Læs om Manden i den røde kappe og andre fortællinger i kategorien Oprettet fra inventtable med ISBN nr. 9788711526118 fra forlaget Lindhardt og Ringhof. Overgaard. Manden i den sorte kappe Af. Den røde lampe lyser. Af Hjørdis Varmer. Lygtetænderen - og andre fortællinger. Læs om Manden i den røde kappe og andre fortællinger.

Lygtetænderen - og andre fortællinger Af. Manden i den sorte kappe.. Den røde lampe lyser. Hensel Røde Ulvs hævn og andre fortællinger. 40 kr. Se mere. Hensel Giftbægeret og andre fortællinger. 40 kr. Se mere. Hensel Den stærke munk og andre.