Mindre stress, mere nærvær

Mindre stress, mere nærvær

Sprog: Dansk
Sideantal: 168
Udgivet: 18-12-2014
ISBN10: 8717044936
ISBN-13: 9788717044937

I bogen MINDRE STRESS, MERE NÆRVÆR giver Lars Damkjær sine bud på, hvordan vi kan blive bedre til at stå imod og kapere de stigende udfordringer og krav, vi udsættes for.Bogen indledes med en kort introduktion til stressbegrebet og hjernens evne til at balancere mellem krav og ressourcer. Herefter dykker forfatteren ned i en række fænomener, som kan være med til at afdække, hvad der stresser os, og hvad der giver os overskud i hverdagen.Der tages specifikt fat om brugen af sociale medier og online-afhængighed, som flere og flere lider af – ofte uden at vide det. Læseren bliver løbende præsenteret for simple værktøjer og forslag til, hvordan vi kan blive opmærksomme på stressfælder og åndehuller og derudfra træffe sunde valg.I bogens sidste del beskrives metoder til at være i nuet gennem mindfulness-meditationer, åndedrætsøvelser og yogapraksis.Fil størrelse: 4292 KB

Musik og motorikhold - Sang - Motorik - Nærvær sammen med din baby. Nyt hold starter tirsdag d. 22. august 2017 kl. 12.30 - 13.15. Tilmelding her: www. Fantastisk App Gik for nyligt ned med stress og fik til råd at meditere. Da jeg er alenemor til 2 drenge på 9 og 4 år. Ville det være rart med en meditation som. Flip-flappen kan bruges til at sætte en dialog i gang om stress. Lad flip-flappen ligge fremme som en synlig påmindelse om, at stress kan findes på alle. FORORD Formålet med denne værktøjskasse er at give alle parter på arbejdspladsen værktøjer til at håndtere arbejdet med sygefravær. Det gælder både. Værktøj nr. 6 i serien 'Vi forebygger stress sammen'. Serien består af 10 værktøjer til organisationsudvikling og forebyggelse af stress. ID Integral Coach Uddannelse.

En af Danmarks bedste coachuddannelser. Tag en ID Integral Coach Uddannelse og gør en forskel. Vil du skifte karriere eller få mere ud. Du er rollemodel for dine medarbejdere. Passer du godt på dig selv, skaber det ringe i vandet og fungerer som opfordring til dine medarbejdere om at gøre det samme. Psykolog København - Hos psykologerne behandler vi Stress, Angst og Depression, Parterapi og Krisehjælp. Book online idag og få en tid med det samme! Kropsterapi - at kunne mærke sin krop og sine følelser og at være i kontakt med en indre fornemmelse af sig selv som person. Alle værelser er 10.7 kvm med en hvilebænk på 2 kvm med ilagt gummimåtte samt lædersofa. Til de mindre gæster fungerer hvilebænken som hule.