Pengene og livet

Pengene og livet

Sprog: Dansk
Udgivet: 10-02-2016
ISBN10: 8702195267
ISBN-13: 9788702195262

I denne moralske spændingsroman fra 1976 vender en bankfunktionær efter et vellykket kup tilbage for at prøve at genoprette sin tidligere solide, borgerlige tilværelse.

- Tænk på et tal, Flemming Borck. Du tænkte engang på 188.000 kroner. Tag nu det tal og gang det med ti. Hvad har du så? Skal vi sige du har een komma ni millioner kroner? Har du det? Så ræk mig pengene.

Det er højsommer og der skulle være lavvande i bankens kasse. Det er der ikke. Men der er andre ting, der ikke stemmer. For ti måneder siden dræbte Flemming Borck en politimand. Han burde ikke være avanceret til bankens stedfortrædende bestyrer. På den anden side burde Miriam Berg, der sidder ved kassen, vide hvor hendes lille dreng befinder sig. Og det ved hun ikke.

Pengene og livet er nok en fortsættelse af Tænk på et tal, men den er også en helt ny roman som kan læses selvstændigt, en roman om et menneske, der desperat prøver at genvinde sit borgerlige og moralske fodfæste ved hjælp af et spil, hvor både pengene og livet kan blive den afgørende indsats.

Fil størrelse: 505 KB

Pengene og livet historier om marked og moral Af Jakob Bek-Thomsen, Christian Olaf Christiansen, Stefan Gaarsmand Jacobsen og Mikkel Thorup. Informations Forlag Pengene og livet er en samling oplysende for­tællinger om pengenes idé­ og kulturhistorie gennem fire år­hundreder. Udgivet af Informations Forlag. Køb den her.

Et uafrysteligt tidsbillede af landproletariatet i en ikke så fjern fortid. Månedens bog i Fagbogklubben er en selvbiografi, der signalerer livsmod og overskud. Dyre og sjældne bøger og manuskripter, førsteudgaver, historie og religion, kunstbøger, grafik og foto samt et stort udvalg af almen fag- og skønlitteratur. Mikkel Thorup, Jakob Bek-Thomsen, Christian Olaf Christiansen og Stefan Gaarsmand Jacobsen, der alle har været engageret i et forskningsprojekt om økonomisk. Pengene og livet has 12 ratings and 1 review.

Mkbrescia said: Decisamente peggio di Pensa un numero, di cui è il seguito. Continui salti avanti e indie. Jesus, pengene og livet Gretelise Holm Pris Bøger: Jesus, pengene og livet pdf - (KR 0.00); Jesus, pengene og livet fb2 - (KR 0.

00); Jesus, pengene og livet epub. Den succesrige krimiforfatter fortæller i sine erindringer om en barndom præget af fattigdom og tæsk. Bogen er både biografi og en fantastisk historiefortælling. Pengene eller livet. 1h 34min | 26 February 1982 (Denmark) Claus Worm, an affluent architect finds his private life crumbling, his business on a. Get this from a library! Pengene og livet.

[Anders Bodelsen]