Piger kan leve længe måske for evigt

Piger kan leve længe måske for evigt

Sprog: Dansk
Sideantal: 224
Udgivet: 12-05-2016
ISBN10: 871152099X
ISBN-13: 9788711520994

Forfatterskoleelev Iben Konradi Brodersen debuterer med en litterær roman om de voldsomme kræfter, der gemmer sig i venskabet imellem to unge kvinder.

 

Piger kan leve længe måske for evigt handler om 12-talspigen Gro. Hun er en mønsterelev, men har alligevel ikke den mindste lyst til at starte i gymnasiet. Da hun møder den gådefulde pige Faxe på sin første dag, kan hun ikke lade være med at se hende som en redning fra sin egen usikkerhed og de forkrampede skoledage. Faxe knytter Gro til sig i et intenst venskab og lærer hende fryden ved at skride fra timerne og gymnasiefesterne og iagttage verden på suveræn afstand. Men langsomt kommer Gro også på afstand af sig selv og mister grebet om den kontrol, der er så vigtig for hende.

 

I en fintregistrerende, afdæmpet prosa undersøger Iben Konradi Brodersen, hvordan det første dybe venskab kan få afgørende betydning i dannelsen af et menneske.

Fil størrelse: 1222 KB

Alle Helgens salme med anden tekst til melodien 'den store hvide flok vi se' kan ses i bunden af fanen SALMER Det er lørdag middag og der hviler en uvant ro over huset. Anton leger på værelset efter 3 timer i svømmehallen med morfar, og Frida har langt om længe overgivet.

1000 ideer og praktiske tips indenfor området børn og unge f.eks.

aktiviteter, lege, legetøj og klip og klister mm. 150 Adventsgaver til ham, hende, voksne og unge, der kan glæde i 2017 Styr på det nye år? Nytårsdag i helikopter over mod Maputo. Afrikas lugte, lyde og indtryk er en god indgang til at sanse et nyt år. Kutteklædte katolske mænd. 25% RABAT PÅ ALT* HOS BUBBLEROOM MED KODEN 25BFF *Betingelser: Koden kan ikke kombineres med andre rabatkoder. Gælder ikke Have2Have, Truffle, Bebo, Bellissima Bags. Velkommen til Forlaget Faraos Cigarers hjemmeside. Her kan du finde alt, hvad vi i tidens løb har udgivet, samt det vi agter at udgive. Billedtolkning Herrens år Prædikener til Første tekstrække. Erik Ågård. Indhold (Klik på den enkelte søn-eller helligdag) 1.søndag i advent. Kære Benny, Tak for alle de oplevelser Du har været med til at give mig og min familie. Og alle de oplevelser Du har givet hundredevis af danske jægere i.

TJERNOBYL-HERBARIET 'Atmosfæren, luften, vandet, jorden, planterne, dyrene, menneskene – alt virkede til at være præcist som dagen før, på trods af at være.