PS: Jeg elsker dig stadig

PS: Jeg elsker dig stadig

Sprog: Dansk
Sideantal: 336
Udgivet: 14-12-2016
ISBN10: 8711684186
ISBN-13: 9788711684184

Bind 2 i Jenny Hans søde og charmerende trilogi om Lara Jean, som nu skal opleve, hvordan det er, når den første rigtige forelskelse bliver til den første rigtige kæreste. Det er ikke så nemt!

Lara Jean havde ikke regnet med, at hun ville falde for Peter. De lod jo bare, som om de var kærester.

Indtil de ikke gjorde.

Nu skal Lara Jean til at lære, hvad det vil sige at være i et rigtigt forhold og ikke bare et, der ligner. Men da en anden fyr fra hendes fortid vender tilbage, begynder Lara Jean at få følelser for ham også.

Kan man være forelsket i to fyre på samme tid?

I denne søde og hjertevarme fortsættelse til bestselleren Hvis bare du var min opdager Lara Jean, at det er let nok at forelske sig. Det svære kommer bagefter ...

En skøn historie, lige til at blive forelsket af. Til alle, der er vilde med kærlighed og romantik.Fil størrelse: 1648 KB

ps : jenny han g je elsker d ig stad ig. en n e w y o r k tim e s bestseller. i denne sØde og hjertevarme fortsÆttelse til bestselleren hvis bare du var. 13.02.2017 · Lara Jeans forhold til Peter Kavinsky er endelig ægte. Ikke længere bare en parade de har sat op, denne gang er det for alvor. Og Peter er mere end La Læs om PS: Jeg elsker dig stadig (Sonar). Bogen fås også som eller E-bog. Bogens ISBN er 9788711539316, køb den her Sprog: Dansk.

Jenny Han. PS: Jeg elsker dig stadig (Sonar) Bind 2 i Jenny Hans søde og charmerende trilogi om Lara Jean som nu skal opleve hvordan det er. Kære Peter Jeg savner dig. Der er kun gået fem dage, men jeg savner dig, som om det var fem år. Måske fordi jeg ikke ved, om det bare var dét, om du. Titel: PS: Jeg elsker dig stadig - Forfatter: Jenny Han - Forlag: Forlaget Carlsen / Sonar Anmeldereksemplar fra Forlaget Carlsen / Sonar. Køb 'PS: Jeg elsker dig stadig' bog nu. Bind 2 i Jenny Hans søde og charmerende trilogi om Lara Jean, som nu skal opleve, hvordan det er, n. Janny Han; P.S.: Jeg elsker dig stadig Bagsidetekst: Lara Jean havde ikke regnet med, at hun ville falde for Peter. De lod jo bare, som om de var kærester. Køb PS: Jeg elsker dig stadig.

Bind 2 i Jenny Hans søde og charmerende trilogi om Lara Jean, som nu skal opleve, hvordan det er, når. Læs om Ps jeg elsker dig stadig i kategorien Ungdomsbøger med ISBN nr. 9788711539316 fra forlaget Carlsen. Bind 2 i Jenny Hans søde og charmerende.