Uhyrligheden

Uhyrligheden

Sprog: Dansk
Sideantal: 370
Udgivet: 17-09-2014
ISBN10: 8771295313
ISBN-13: 9788771295313

I Venedig – hemmelighedernes by – er to kvinder på jagt efter en morder.Kaptajn Kat Tapo er den yngste kvindelige officer i det venitianske carabinieri-korps, og hun får sin første mordsag, da en kvinde iført præstedragt driver i land ved foden af en kirke. Hun er blevet skudt og derefter kastet i lagunen.Sekondløjtnant Holly Boland boede som barn og ung i Italien. Nu er hun vendt tilbage til den amerikanske militærbase i Venedig og bliver sat til at efterforske mordet på en kvindelig aktivist, hvis lig også er blevet smidt i vandet.Kat og Holly gør fælles sag, da de to mord viser sig at have have forbindelse til hinanden, men så begynder spor at pege tilbage mod magtfulde og lyssky kræfters indblanding i krigen i Eksjugoslavien, og fra officiel side lukkes efterforskningen helt ned. Det nægter Kat og Holly, og nu starter et grumt og dødsensfarligt spil både i virkelighedens Venedig og i den virtuelle udgave af byen, Carnivia, som et nørdet lokalt computergeni har udviklet.”Bogen kan blive en af årets store udgivelser. En thriller som afslører både fortidens og nutidens hemmeligheder. En efterfølger til Stieg Larssons Millennium-trilogi?”Il Piccolo“Denne fantastiske bog er Jonathan Holts debutroman og, heldigvis, første bind i hans ’Carnivia’-trilogi. Spændende plot og meget velskrevet. Anbefales varmt.”Euro Crime“En fremragende blanding af et fascinerende plot, grundig research og spændende personer. Anbefales varmt til læsere, som holder af intelligente spændingsbøger.”Library Journal ”Bogens plot er så spændende og personerne så levende, at man bliver virkelig nysgerrig efter de næste bind. Carnivia-sitet er så godt udtænkt, at en hel roman kunne foregå inden for dets ’mure’.”Cikus Reviews”En underholdende debut ... Holt indfanger Venedigs magi og skaber i Kat og Holly to stærke hovedpersoner.”Publishers WeeklyFil størrelse: 587 KB

Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get. Læs om Uhyrligheden. E-bogen fås også som Lydbog eller Brugt bog. E-bogens ISBN er 9788771295313, køb den her Køb 'Uhyrligheden' bog nu. I UHYRLIGHEDEN tager Jonathan Holt dig med til Venedig, hvor hemmelighederne lurer i byens mørke skygger! Kaptajn Kat Tapo er. En kvindelig præst myrdes i Venedig og hvad der starter som en almindelige mordefterforskning, udvikler sig til afsløringer af modbydelige konspirationer. I Venedig - hemmelighedernes by - er to kvinder på jagt efter en morder.

Kaptajn Kat Tapo er den yngste kvindelige officer i det venitianske carabinieri-ko Den opfindsomme blanding af konspiration og storpolitik med Venedig som kulisse og krigen i Eksjugoslavien som baggrund er enestående og guf for alle spændingslæsere. Read a free sample or buy Uhyrligheden by Jonathan Holt & Steffen Rayburn-Maarup. You can read this book with iBooks on your iPhone, iPad, iPod touch or Mac. Uhyrligheden has 1,572 ratings and 262 reviews. Amy said: Jonathan Holt, where have you been all my life? And when are you going to write another book?. Køb 'Uhyrligheden' bog nu. I Venedig – hemmelighedernes by – er to kvinder på jagt efter en morder.Kaptajn Kat Tapo er den yngste kvindelige officer. I Venedig – hemmelighedernes by – er to kvinder på jagt efter en morder.

Kaptajn Kat Tapo er den yngste kvindelige officer i det venitianske carabinieri-kor.