Verdens sundeste mor og barn

Verdens sundeste mor og barn

Sprog: Dansk
Sideantal: 203
Udgivet: 30-09-2013
ISBN10: 8740009769
ISBN-13: 9788740009767
Forlag: Politikens Forlag

Verdens sundeste barn af Arne Astrup & Christian Bitz er en bog til før, under og efter graviditeten.Ved at spise sundt under graviditeten giver du dit barn de bedste betingelser for at udvikle sig sundt. Verdens sundeste barn er bygget på den nyeste forskning, og budskabet er, at du ved at spise rigtigt, kan undgå at dit barn senere bliver plaget af allergier, overvægt, adfærds- og indlæringsvanskeligheder m.m.

Bogen indeholder gode råd og tips, opskrifter og en plan, der hjælper din baby godt fra start, og samtidigt vil bogen også hjælpe dig: Du undgår at du tager mere på under graviditeten end nødvendigt er, og du nedsætter din risiko for at få svangerskabsforgiftning, diabetes, spontan abort, kejsersnit og fødselskomplikationer.


Vil du være mor, eller er du allerede gravid? Så har du her en konkret guide til at få et sundt, harmonisk og velfungerende barn. Ved at spise den Læs om Verdens sundeste mor og barn. Bogen fås også som eller E-bog. Bogens ISBN er 9788740009767, køb den her Title: Verdens sundeste mor og barn - af Christian Bitz og Arne Astrup, Author: JP/Politikens Forlag, Name: Verdens sundeste mor og barn. Line Orloff er mor til lille Molly på 3 måneder, og et tilbud hun fik om at deltage i et forskningsprojekt, betød en sundere livsstil både under og efter. Verdens sundeste mor og barn Vil du være mor, eller er du allerede gravid? Så har du her en konkret guide til at få et sundt, harmonisk og velfungerende barn. Get this from a library! Verdens sundeste mor og barn. [Christian Bitz; Arne Astrup; Torben G. Skjoldborg; Anders Schønnemann] Køb Verdens sundeste mor og barn. Vil du være mor, eller er du allerede gravid? Så har du her en konkret guide til at få et. FORORD At blive mor er en af de største eksistentielle begivenheder i en kvindes liv. Moderskabet er en rolle med mange følelser og forventninger, både hos kvinden.

Læs om e-bogen Verdens sundeste mor og barn eller køb den hos Liveboox.com. E-bogens ISBN er 9788740012255 Verdens sundeste mor og barn er en super god guide til før, under og efter en graviditet. Den indeholder spændende opskrifter og nyttige råd.