Bogens folk

Bogens folk

Sprog: Dansk
Sideantal: 408
Udgivet: 29-04-2011
ISBN10: 8792425119
ISBN-13: 9788792425119
Forlag: Kastaniehøj Forlag

Bogen er en spændende fortælling af Geraldine Brooks og oversat af Mette Curdt.
Bogens folk (arabisk اهل الكتاب, ahl al-Kitâb) er et udtryk, der betegner de folk, som i islamisk tradition menes at have del i Guds åbenbaring, altså. Danmarks største religionsportal med levende og engageret debat, nyheder og baggrundsartikler om religion i Danmark og udlandet. Bogens folk Næstekærlighed vs. Kastesystemet Kan kristendomen tage patent på næstekærlighenden, eller kan kristendommen ikke tage patent på næstekærligheden? Vidunderlig og fængslende beretning om jødernes og Europas historie gennem krige, inkvisitioner og familietragedier skildret gennem en 600 år gammel jødisk bønnebog. Vidunderlig og fængslende beretning om jødernes og Europas historie gennem krige, inkvisitioner og familietragedier skildret gennem en 600 år gammel jødisk bønnebog.

Bogens folk er en beretning om jødernes og Europas historie gennem krige, inkvisitioner og familietragedier. Det er en beretning om mod, kærlighed,. Get this from a library! Bogens folk. [Geraldine Brooks] Bestil bogen Bogens folk af Geraldine Brooks i dag! Dagens Bog giver dig et bredt sortiment af bøger og helt op til 90% på udvalgte Dagens Bog Deals. Bogens folk (arabisk: أهل الكتاب - Ahl el-Kitab) er en term som er blevet præget af muslimer for at betegne tilhængere til anden, ældre, nært beslægtede.

Bogens folk oversættelse i ordbogen dansk - engelsk på Glosbe, online-ordbog, gratis. Gennemse milions ord og sætninger på alle sprog.