Som en besættelse

Som en besættelse

Sprog: Dansk
Sideantal: 398
Udgivet: 01-09-2016
ISBN10: 8793382480
ISBN-13: 9788793382480
Forlag: i kommission hos Underskoven

Stikkerlikvidering eller mord?

Den danske modstandsbevægelse besluttede at likvidere stikkere og forædere, som hjalp tyskerne, og modige folk som Flammen og Citronen udførte det farlige arbejde. Men i ly af deres vigtige indsats blev personlige opgør og gemene rovmord gennemført, og i krigens kaos blev de maskeret som stikker-likvideringer. Enhver kunne beskyldes for at være stikker. Efter krigen blev det hele mørkelagt og ingen ønskede at opklare misforståelserne. Journalisten Benjamin kommer ved et tilfælde til at rode op i en gammel likvideringssag fra krigens tid, og det viser sig, at sagen har trukket blodige spor langt frem i tiden. En gammel politimand var dybt involveret i sagen, men ingen ønskede den opklaret – mindst af alt hans chefer indenfor politiet.

Bogen kommer dybt ned i de moralske dilemmaer, som modige modstandsfolk stod overfor både under og efter Danmarks Besættelse, og som gav flere af dem dybe ar på sjælen, som de aldrig kom over. Gåden bliver opklaret i bogen, som springer i tid mellem 1944, 1967 og 2014, men der bliver vendt op og ned på ret og uret, og spørgsmålet er, om der overhovedet er nogen, der ønskede at kende sandheden.

Kriminalromanen Som en besættelse af Klaus E. Olsen er inspireret af en række virkelige hændelser og personer under Danmarks Besættelse.

Som en besættelse. 35 likes. En kriminalroman, som tager udgangspunkt i stikkerlikvideringer under besættelsen. Men for nogle er krigen ikke slut - og. Som en besættelse. 34 likes. En kriminalroman, som tager udgangspunkt i stikkerlikvideringer under besættelsen. Men for nogle er krigen ikke slut - og. Forfatter: Klaus Enghvidt Olsen, Titel: Som en besættelse, Pris: 186,00 kr., Kategori: Bøger, Format: Hæftet Køb 'Som en besættelse' bog nu.

Stikkerlikvidering eller mord? Den danske modstandsbevægelse besluttede at likvidere stikkere og for. Som en besættelse. 35 likes. En kriminalroman, som tager udgangspunkt i stikkerlikvideringer under besættelsen. Men for nogle er krigen ikke slut - og. Læs om Som en besættelse. Bogen fås også som eller E-bog. Bogens ISBN er 9788793382480, køb den her Som en besættelse (Forfatter: Klaus Enghvidt Olsen, Forlag: Eget Forlag - i kommission hos Underskov, Format: Hæftet, Type: Bog, ISBN: 9788793382480) 'Som en Besættelse' [1. udgave] af Klaus Enghvidt Olsen - Hæftet (Bog med hæftet ryg). På dansk.

Genre: Krimi og Spænding. Udgivet 01/09-2016.

Vejer 480 g og. Bornholms besættelse under 2. verdenskrig strækker sig fra den 9. april 1940 til den 5. at de var befriet som resten af Danmark, men historien tog en anden drejning.